Hogyan menedzseljem GIGz profilom?

Manapság megkérdőjelezhetetlen tény, hogy, ha lépést akarunk tartani a fejlődő világgal, muszáj jelen lennünk az online térben. Mindez igaz a divatszakmára is, annak munkavállalóira és a munkáltatókra egyaránt. Hisz miért ne lehetne egy online szakmai profilod a világhálón, mely pár kattintással akár az ország összes munkáltatója számára elérhető? De lehet! Nyissunk együtt új dimenziót a szakmában!

Jelen cikkünkkel szeretnénk adni néhány tippet és útmutatást a hazai szereplőknek, hogyan kovácsolhatnak előnyt az Internet adta határtalan lehetőségekből szakmai karrierjük elindításában vagy fejlesztésében;

Munkavállalóknak:

Ha hostként, hostessként, modellként, vagy esetleg a backstage-ben dolgozol, ahhoz, hogy sok megbízást kapj nagyon fontos az első benyomás, hogy mit látnak rólad a leendő munkaadóid; portfóliód, referenciáid és értékeléseid mindennél beszédesebbek.  Ahhoz, hogy profi szakmai profilod készüljön és prezentálja mindezt, először regisztrálnod kell nálunk. Miután bejelentkeztél, akár az ingyenes próbahónapra, elkészítheted munkavállalói adatlapod. Add meg adataid, töltsd meg portfóliódat minél jobb minőségű képekkel, valamint csatolhatod bemutatkozó videódat is. Fontos, hogy profilod rendszeresen frissítsd, valamint igyekezz minél több ajánlást begyűjteni.

A munkáltatók a beállított paramétereid és saját preferenciáik egyezősége alapján könnyen megtalálnak Téged. Valamint Te is szabadon böngészhetsz a Neked leginkább megfelelő munkák közt.

 

A GIGz-nél három csomagajánlat közül választhatsz: Basic, Prémium és Prémium PRO. Amennyiben szeretnéd a maximumot kihozni GIGz profilodból, érdemes lehet upgradelned csomagod. A Prémium PRO lehetőséggel már akár 10 db képet is feltölthetsz, így a leendő megbízóid még hitelesebb képet kaphatnak rólad, illetve a keresőoldalon az elsők közt szerepelhetsz. További extraként kiajánlási lehetőséget adunk, mely lényege, hogy a minket közvetlenül megkereső ügyfelek részére Téged fogunk az elsők közt ajánlani az adott munkára. Emellett Prémium PRO tagként social media megjelenést is biztosítunk számodra közösségi felületeinken.

A sikeres karrierhez elengedhetetlen, hogy az emberek megismerjenek és tudják mivel foglalkozol, így nagyon fontos az önmenedzselés. Oszd meg GIGz profilod közösségi oldaladon vagy egyéb csatornákon, hogy szakmai megjelenéseddel a maximumot nyújtsd!

Ügyfeleknek:

Lehetsz akár magánszemély, cég, vagy képviselj modell/hostess ügynökséget, regisztrálj hozzánk és hozzáférést kapsz az ország legnagyobb adatbázisához, ahol percek alatt előszűrésen már átjutott, mások által értékelt munkaerőhöz juthatsz.

A GIGz előnye a hagyományos hostess és modellügynökségekkel szemben, hogy sokkal kényelmesebb, gyorsabb, olcsóbb, a megbízó akár saját kezűleg is kiválogathatja a számára legmegfelelőbb jelentkezőket, azonban igény esetén szakértő csapatunk is szívesen segít ebben ingyen és bérmentve (kiajánlás már a Prémium csomagtól kérhető).

Regisztráld nálunk projekted és írd ki alkalmi, vagy akár ismétlődő castingod; adj meg minél több információt a munkáról, töltsd fel referencia képeid/videóid. Állítsd be szűrőinket a keresett munkaerő paramétereinek megfelelően, hogy a lehető legmegfelelőbb jelentkezőkhöz juss.

 

Casting kiírása esetén 5 csomag közül válogathatsz: Basic, Prémium, Prémium PRO, Prémium PRO 3 hónap és Prémium PRO 6 hónap.

Amennyiben alkalmi munkát írnál ki, válassz a Basic vagy Prémium ajánlatok közül. Viszont, ha rendszeres megbízóként szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásunkat, a Prémium PRO, PRO 3 hónap és PRO 6 hónap csomagunkat ajánljuk, melyekkel korlátlan számú casting kiírásra nyílik lehetőség. E csomagokban akár 10 referencia és illusztrációs fotót, videót is feltölthetsz, létszámkorlát nélküli toborzást kínálunk, szakértői kiajánlást, találati lista kiemelést előresorolással, illetve social media megjelenést közösségi felületeinken- mindezekkel biztosítva, hogy a munkára legalkalmasabb személyeket sikerüljön megtalálni. Számunkra nincs lehetelen!

Élj a közösségi média marketing erejével és népszerűsítsd projekted a GIGz segítségével! Castingod linkje megosztható közösségi oldalakon vagy egyéb csatornákon egyaránt, így eljuttatva tevékenységedet minél több emberhez.