Site logo

Hogyan legyek sikeres?

Köztudott, hogy a legsikeresebb modellek keményen megdolgoznak a kitűzött céljaikért, legyen szó a tökéletes alak, vagy a hibátlan bőr eléréséről. Azonban a modellkedés sokkal több, mint puszta külsőségek.

A modellkedés világában a legsikeresebbek azok, akik kiemelkednek a többiek közül, legyen szó akár külső megjelenésükről, akár lenyűgöző személyiségükről. A divatszakmában kevésbé járatos személyek gyakran elsiklanak afelett a tény felett, hogy a modellek személyisége ugyanakkora része a sikerüknek, mint kinézetük. Sőt! Az elmúlt időszakban forradalmi változásokon esett át a nemzetközi divatszakma, elegendő csak az új Victoria’s Secret modellekre tekintenünk. Manapság nem a 90/60/90 a bűvős hármas, hanem az egyéniséged, a kisugárzásod és a kitartásod!

 

Ahhoz, hogy nagyszerű modell váljon belőled, a jó gének és megnyerő személyiséged mellett nagy hangsúlyt kell hogy kapjanak a szakmán belüli személyes kapcsolatok. Rengeteg ajánlást kaphatsz ismeretségi körödből, valamint a fotósok és egyéb backstage dolgozók is szívesen fognak újra együtt dolgozni veled, ha szimpatikus voltál nekik. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy mindenkivel barátkoznod kell, egy visszafogottabb, félénkebb személyiségből is lehet sikeres modell, de fontos, hogy kedves legyél és professzionális.

Annak érdekében, hogy fejleszd magad e tekintetben és modell karriered az egekbe szökjön, először is érdemes megnézned pár világhírű modellt, akik sikereket értek el a kifutók világában. Hamar rá fogsz jönni, hogy nemcsak megjelenésüknek, hanem személyiségüknek is köszönhetik sikereiket. Ahhoz, hogy sikeres modellé válj fontos, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megmaradsz ugyanannak a személyiségnek, aki mindig is voltál.

 

Kulcsszavak: kitartás, elhivatottság, kapcsolatok, de mindenek felett Önmagad.

Hiszen a divatszakma ma már az egyediségről szól. Te is lehetsz modell! Let’s find your next GIGz!