A divatszakma jövője: GIGz

Eleged van a véget nem érő casting sorozatból, hogy legalább 5 különböző platformon keresgélsz és vársz visszajelzést jelentkezéseidre? Esetleg szeretnéd megspórolni azt az összeget, amit az ügynökséged levon a fizudból? Netán a már meglévő munkád mellett szeretnél egy kis kereset kiegészítést, vagy csupán szeretnéd magad kipróbálni a hostess/modell világban? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, érdemes tovább olvasnod, mert van egy tippünk.

Magyarországon egyedülálló online hostess/modell közvetítőként hoztuk létre a GIGz-t. A GIGz lényege, hogy országos szinten összehozza a keresletet és a kínálatot a divatszakmában.  Nálunk a munkaadók találnak meg Téged! Annyit kell csak tenned, hogy regisztrálsz, feltöltesz magadról néhány jó minőségű képet, valamint adataidat és máris láthatóvá válsz az ország összes nálunk regisztrált munkaadójánál.

 

Mit jelent az, hogy GIGz?

A gig, mint angol szleng kifejezés, munkát, haknit, fellépést jelent. Kiváló kifejezés az alkalmi munkák sokszínű világára, mely, mint szakmabeliek mindannyian tudjuk leginkább egy életstílus, életérzés, mint csupán munka.

 

Kik regisztrálnak hozzánk munkaadóként?

Szolgáltatásunk nyitva áll az ország összes hostess- és modell ügynöksége számára, továbbá magánszemélyek, cégek számára is. Ezeken kívül fotósok, sminkesek, fodrászok, stylistok is regisztrálhatnak hozzánk, akár munkaadóként (például, ha egy sminkesnek modellre van szüksége portfóliója bővítéséhez), akár munkavállalóként (ha az említett sminkes divatbemutatókon szeretne dolgozni).

Spórolj pénzt és időt! Találj minőségi, értékelt munkaerőt egy kattintással!

 

Kik jelentkezhetnek hozzánk hostnak/hostessnek vagy modellnek?

Mint tudjuk hostess/host szinte bárki lehet, aki kellemes megjelenést nyújt, kedves, barátságos és beszél idegen nyelveket. A modellszakma viszont ezidáig csak igen kevesek számára állt nyitva, ám a mai világban a divatszakma egyre jobban nyit a sokféleség irányába. Már nem csak az 180 cm magas 50 kilós modellekre van igény, előtérbe került a természetes szépség és a sokszínűség. Manapság elmondható, hogy kellő szorgalommal és elszántsággal szinte bárkiből lehet modell. Célunk, hogy minél változatosabb adatbázist építsünk fel, így egyre szélesebb kör igényeit kielégítve. Nálunk Te is lehetsz modell! 😊

 

Blogunkat azért indítottuk, hogy így segítsünk modelljeinknek, hostesseinknek érvényesülni ebben az iparágban, valamint az online térben.

Reméljük, hozzá tudunk járulni sikereidhez,

Let’s find your next GIGz!