HOGYAN MŰKÖDIK A GIGz?

Kiknek szól?

Modellt vagy hostesst/hostot keresel projektedhez, netán profi fotóst referenciákkal, de nem tudod hol találhatsz megbízható munkaerőt? Esetleg nem szeretnéd másra bízni a Neked legmegfelelőbb jelöltek kiválasztását, ami sokszor így napokat, heteket vesz igénybe?

Spórolj pénzt és időt!

Lehetsz akár magánszemély, cég, vagy képviselj akár modell/hostess ügynökséget, regisztrálj hozzánk és hozzáférést kapsz az ország legnagyobb adatbázisához, ahol percek alatt előszűrésen már átjutott, mások által értékelt munkaerőhöz juthatsz a következő kategóriák szerint:

Modell: Fashion-, Commercial-, Catwalk-, Bikini/Fehérnemű-, Glamour-, Fitness-, Plus size-, Body part-, Gyermek modell, 50+

Influencer

Hostess/Host: Promóció, Rendezvényhostess (céges-, protokoll-, fesztivál, sport-), Partyhostess, City guide, Személykíséret, Videóklip, Statiszta, Animátor

Backstage szolgáltató: Fotográfus, Sminkes, Fodrász, Stylist

Írd ki castingod!

Regisztráld nálunk projekted és írd ki alkalmi, vagy akár ismétlődő castingod! Adj meg minél több információt a munkáról, töltsd fel a pozíciót vagy keresett karaktert ábrázoló fotókat, vagy akár referencia képeid/videóid.

Szakértő csapatunk pár órán belül felülvizsgálja és ha mindent rendben talál, jóváhagyja regisztrációdat. Ezután munkaajánlatod mások számára is láthatóvá válik és megkezdheted online castingod.

Picture3

Válogass országos adatbázisból!

Rendezd meg saját online castingod! Hirdetésedre jelentkezők mellett szabadon böngészhetsz a potenciális munkavállalók közt. Állítsd be szűrőinket a keresett munkaerő paramétereinek megfelelően, jelöld kedvencnek a megfelelő profilokat, majd hívd castingra a következő lehetséges munkaerőd.

Kérj kiajánlást! Amennyiben nem szeretnél, vagy csak nincs időd a jelentkezőkkel foglalkozni, kérj tőlünk kiajánlást a kiírt munkádra! Szakértő csapatunk 48 órán belül megtalálja a számodra legmegfelelőbb jelölteket!

Légy a közösség tagja!

Népszerűsítsd projekted a GIGz segítségével! Oszd meg castingod linkjét közösségi oldaladon vagy egyéb csatornákon, hogy tevékenységed minél több emberhez eljusson.

Oszd meg tapasztalataid másokkal! Az együttműködés végeztével értékelj, hogy a jövőben mások is megtalálják a hiteles és legjobb munkavállalókat. Építsünk együtt megbízható közösséget!

Csomagajánlatok