HOGYAN MŰKÖDIK A GIGz?

Kiknek szól?

Modell vagy hostess/host munkát vállalnál, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Esetleg már több éves tapasztalat van a hátad mögött, mégis elveszel a folyamatos munkakeresésben a különböző platformokon? Netán fotósként, vagy sminkesként vennél részt izgalmas projektekben?

Nálunk a munkaadók találnak meg Téged! Emellett szabadon böngészhetsz az ország összes ajánlata között.

Kategóriák, melyekre, mint munkavállaló jelentkezhetsz:

Modell: Fashion-, Commercial-, Catwalk-, Bikini/Fehérnemű-, Glamour-, Fitness-, Plus size-, Body part-, Gyermek modell, 50+

Influencer

Hostess/Host: Promóció, Rendezvényhostess (céges-, protokoll-, fesztivál, sport-), Partyhostess, City guide, Személykíséret, Videóklip, Statiszta, Animátor

Backstage szolgáltató: Fotográfus, Sminkes, Fodrász, Stylist

KÉSZÍTSD EL munkavállalói adatlapod!

Miután regisztráltál készítsd el munkavállalói profilod! Add meg adataid, töltsd meg portfóliódat minél jobb minőségű fotókkal, referencia képekkel, valamint csatolhatod bemutatkozó videódat is.

Szakértő csapatunk 24 órán belül felülvizsgálja és ha mindent rendben talál, jóváhagyja regisztrációdat. Ezután profilod megjelenik a kategóriájának megfelelő munkavállalói adatbázisban, így mások számára is láthatóvá válsz.

Böngéssz a kiírt castingok között!

Frissítsd rendszeresen adataid, portfóliód és referenciáid, gyűjts be minél több ajánlást!

A munkáltatók a beállított paramétereid és saját preferenciáik egyezősége alapján könnyen megtalálnak Téged. Valamint Te is szabadon böngészhetsz a Neked leginkább megfelelő ajánlatok közt.

Válts bármikor csomagot és juss számtalan előnyhöz!

Légy a közösség tagja!

Menedzseld magad a GIGz segítségével! Oszd meg GIGz profilod közösségi oldaladon vagy egyéb csatornákon, hogy hibátlan szakmai megjelenésedről ismerjenek a munkáltatók!

Oszd meg tapasztalataid másokkal! Az együttműködés végeztével értékelj, hogy a jövőben mások is megtalálják a hiteles és legjobb munkáltatókat. Építsünk együtt megbízható közösséget!